NAGYKANIZSAI SZC Cserháti Sándor Technikum és Kollégium

korseta 3A nézelődést érdemes az A épületben kezdeni, ahol az aulában régi fotókat, tarisznyákat és egyéb tárgyakat láthattok. A nyitott tárolóban található emlékkönyveket, újságokat lapozgassátok bátran, de vigyázzatok rájuk!
A fali tárlóban a idegennyelvi munkaközösség kiállítása látható, amely az iskola nemzetközi kapcsolatait, projektjeit mutatja be.
Az A11-12-es termek előterében iskolánk legrégebbi tablóit, egyéb relikviáit állítottuk ki. Itt kivetítőn további fényképeket nézegethettek (10.21-ig). 
Bőven van látnivaló a B épületben is. Figyelmetekbe ajánlom a Petőfi-kiállítást, itt szintén szabad és érdemes lapozgatni. A kiállítást készítette Némethné Gyöngy Gabriella a Halis István Városi Könyvtár és Czupi Gyula segítségével.
Ugyanitt találjátok az Erasmus programot bemutató falat, készítette Mártonné Szalai Katalin, valamint azt a plakátfalat, melyet az osztályok alkotásaiból állítottunk össze.
Az üvegvitrinekben ízelítőt láthattok azokból a kupákból, díjakból, melyeket intézményünk tanulói érdemeltek ki.
S ha már itt jártok, ne felejtsetek el poénos képeket lőni egymásról a fotófalnál, melyet a pedagógia szakos kollégák és diákok készítettek.

korseta 1 korseta 2 korseta 4