Intézményünk a következő iskolarendszerű (esti) szakképzéseket tervezi indítani a felnőttoktatás keretében a 2017-18. tanévől:

A szakképzésről szóló törvény 2015. évi változása lehetővé teszi az államilag támogatott második szakképesítésre történő jelentkezést. Tájékoztatjuk, hogy fő szabályként minden olyan felnőtt számára biztosítható az ingyenes szakképzés lehetősége, aki a magyarországi iskolai rendszerben még nem szerzett szakképesítést, vagy csak egy szakképesítéssel rendelkezik. Az iskolai rendszerben ingyenesen oktatható szakképesítések döntően két éves időtartamúak, esti munkarendben kerülnek megszervezésre, esti diákigazolvány biztosításának lehetőségével.

1/2 éves képzés:

2 éves képzés (érettségi végzettséghez kötött):

ISKOLARENDSZERŰ KÉPZÉSEINK: 

A 25 év alatti szakképesítéssel nem rendelkező jelentkezők olyan képzést is választhatnak, amelyek esetén a munkarend nappali rendszerű iskolai képzés.

Alapfokú iskolai végzettségre épülő szakképzések (2 éves):
jelentkezés feltétele a betöltött 16. életév!

Szakképesítés-ráépülés (1 éves):

Érettségire épülő szakképzések (2 éves):

 A fenti képzésekre vonatkozó részleteket megtalálja a KÉPZÉSEINK menüpont alatt.

A képzésre jelentkezést az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és a végzettséget igazoló bizonyítványok illetve a személyi igazolvány és a lakcímkártya másolatának mellékelésével email-ben is intézheti.

Jelentkezési lap a felnőttképzésre letölthető innen 

Jelentkezési lap a nappali képzésre letölthető innen

Oldalainkat 240 vendég és 0 tag böngészi